Aanbouw huis

Uw huis, meer ruimte.

Waarom voor een aanbouw huis kiezen?

Met een aanbouw aan uw huis krijgt u de mogelijkheid om extra leefruimte te creëren die aan uw wensen voldoet. U kunt de aanbouw op verschillende manieren gebruiken: als een extra woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, speelkamer, gym of zelfs als een extra kantoorruimte. Bij Rumat Bouw zorgen wij ervoor dat de aanbouw perfect aansluit bij uw huis, zodat de extra ruimte een aanvulling is op de bestaande indeling van uw woning.

Aanbouw of uitbouw: wat past het beste bij uw situatie?

Als u overweegt om uw woning uit te breiden, zijn er verschillende opties. Een aanbouw aan uw woning is een populaire keuze, maar misschien is een uitbouw wel meer passend bij uw situatie. Een uitbouw is de uitbreiding van één bestaande kamer, terwijl een aanbouw bestaat uit het toevoegen van één of meer afzonderlijke kamers aan uw woning. We helpen u graag om de juiste keuze te maken die past bij uw levensstijl en budget.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Ontdek de voordelen van een aanbouw huis

Met een aanbouw aan uw woning kunt u tal van voordelen voor u en uw gezin realiseren. Zo kunt u genieten van extra ruimte en vrijheid in uw eigen huis. U hoeft niet te verhuizen om meer leefruimte te krijgen, wat u tijd en geld bespaart. Bovendien kan een aanbouw de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen. Neem contact op met Rumat Bouw om te ontdekken wat de aanbouwopties voor uw woning kunnen betekenen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw aanbouw huis

We begrijpen dat u graag wilt weten wat de kosten zijn voor het uitbreiden van uw woning. Bij Rumat Bouw bieden we altijd transparante offertes die aansluiten bij uw budget en wensen. Onze professionals denken graag met u mee om uw droomaanbouw te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het uitbreiden van uw woning.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Bekijk al onze afgeronde bouwprojecten en laat je inspireren voor jouw nieuwe droomhuis!

Ontdek over hoe wij er voor zorgen dat wij groen en duurzaam bouwen.

Lees hier meer over de geschiedenis van Rumat Bouw en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij er voor zorgen dat we samen aan jouw droomhuis bouwen.

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.