Aannemer Eindhoven

"Vakkundige aannemer in Eindhoven"

Op zoek naar aannemer Eindhoven?

Geen zorgen, als u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer in Eindhoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons expertise ligt op het gebied van verschillende soorten bouwprojecten, zoals verbouwingen, renovaties, uit- of aanbouw, isolatie en onderhoud van woningen of bedrijfspanden. Wij bieden hoogwaardige en duurzame oplossingen voor onze klanten.

Waarom Rumat Bouw?

Waarom zou u kiezen voor Rumat Bouw als uw aannemer in Eindhoven? Wij hebben een sterke focus op klanttevredenheid en werken nauw samen met u tijdens het volledige project. We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang en staan open voor feedback en suggesties. Bovendien garanderen wij professionele en kwalitatieve resultaten met uitstekende service.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange ervaring in Eindhoven

Ons deskundige team heeft uitgebreide ervaring in het uitvoeren van verschillende projecten in Eindhoven en omgeving. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u adviseren over de beste oplossingen en materialen voor uw bouwproject. Wij bieden maatwerkoplossingen en werken nauw samen met u om uw droomproject te realiseren.

Bekijk onze projecten in Eindhoven en omgeving

Bekijk ons uitgebreide portfolio van eerdere projecten in Eindhoven en omgeving om een ​​idee te krijgen van ons werk en de vele mogelijkheden die we bieden. U kunt op onze website kijken naar afbeeldingen en referenties van eerdere projecten. Neem contact op voor een offerte en ontdek waarom we de beste keuze zijn voor uw bouwproject.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.