Badkamer renovatie Eindhoven

Specialisten in badkamer-renovatie.

Laat ons je badkamer verbeteren

Op zoek naar een betrouwbare partner voor badkamer renovatie in Eindhoven? Kies voor Rumat Bouw. Wij bieden kwalitatief vakmanschap en denken graag met je mee om jouw badkamer te veranderen in een functionele, stijlvolle, en comfortabele oase.

Upgrade je badkamer

Een badkamer is persoonlijk en dient aan elke individuele wens te voldoen. Bij Rumat Bouw hebben wij een ruime ervaring en kennis over badkamer renovaties. Samen creëren wij de ideale badkamer die past bij jouw levensstijl en interieur.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Bouwen aan een jarenlange relatie

Wij geloven in duurzame relaties met onze klanten. Daarom bieden wij deskundig advies en realistische planningen. Wij streven ernaar om ieder project op tijd en binnen het budget af te ronden. Wij staan je bij van aanvang tot aan de oplevering van het project.

Ontdek onze high-end badkamer renovaties

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van badkamer renovaties? Of heb je liever wat inspiratie opgedaan voordat je aan de slag gaat? Bekijk dan onze onlangs uitgevoerde projecten in omgeving Eindhoven en laat jezelf verrassen. Reken op een vrijblijvende offerte en advies op maat bij jouw badkamer renovatie project.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.