Bijgebouwrenovatie Eindhoven

"Vernieuw uw bijgebouw in Eindhoven"

Bijgebouwrenovatie in Eindhoven? Kies Rumat Bouw

Zoek je Bijgebouwrenovatie in Eindhoven? Bij Rumat Bouw ben je aan het juiste adres. Wij leveren werk van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs en met de best mogelijke service.

Bijgebouwrenovatie in Eindhoven: waarom kiezen?

Een gerenoveerd bijgebouw heeft verschillende voordelen, zoals een verhoging van de waarde van jouw woning en extra ruimte en isolatie. Onze experts zorgen ervoor dat jouw bijgebouw er weer als nieuw uitziet en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange ervaring in Bijgebouwrenovatie in Eindhoven en omstreken

Rumat Bouw heeft al jaren ervaring op het gebied van Bijgebouwrenovatie in Eindhoven en omstreken. We hebben tal van succesvolle projecten afgerond en staan ​​bekend als betrouwbare partner voor al jouw renovatiebehoeften.

Unieke projecten in Eindhoven: bekijk onze portfolio

Nieuwsgierig naar onze unieke Bijgebouwrenovatie projecten in de omgeving van Eindhoven? Blader dan door onze portfolio. Hier vind je verschillende hoogwaardige projecten, waaronder complete bijgebouwrenovaties. Neem contact met ons op om jouw project te bespreken en ontvang een vrijblijvende offerte.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.