Bouwbedrijf Eindhoven

"Vakmanschap voor uw bouwproject."

Uw Zoektocht Naar Een Bouwbedrijf in Eindhoven Eindigt Bij Rumat Bouw

Of u nu als particulier of als zakelijke klant op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf in Eindhoven, bij Rumat Bouw hebben wij alles wat nodig is om u te ondersteunen bij het behalen van uw doelen op het gebied van nieuwbouw, verbouwing of renovatie projecten. Bekijk ons portfolio om te zien wat we hebben gedaan en neem contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen doen.

Waarom Rumat Bouw Het Beste Bouwbedrijf in Eindhoven Is?

Rumat Bouw is er trots op om u hoogwaardige bouw- en renovatiediensten te bieden die concurrerend geprijsd zijn en aangepast aan uw behoeften. Wij richten ons op klanttevredenheid door te streven naar hoge normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Bij ons krijgt u niet alleen de beste dienstverlening in de sector, maar ook de meest persoonlijke service.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange Ervaring in de Regio Eindhoven

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector in Eindhoven hebben wij de kennis, vaardigheden en middelen om u te helpen bij het realiseren van elk bouwproject, ongeacht de omvang of complexiteit. In al die jaren hebben we een reputatie opgebouwd als een van de beste bouwbedrijven in de regio. Ons team van ervaren en geschoolde vakmensen verzekert u van een naadloze uitvoering van uw project.

Projecten van Rumat Bouw in Omgeving Eindhoven

Bent u benieuwd naar wat we in het verleden hebben bereikt? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio van projecten die we hebben gerealiseerd in de regio Eindhoven, variërend van nieuwbouw en verbouwingen tot woningisolatie en onderhoud. Bij elk project zetten we ons volledig in om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en altijd de hoogste kwaliteit te leveren. Klaar om samen aan uw project te werken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Bekijk al onze afgeronde bouwprojecten en laat je inspireren voor jouw nieuwe droomhuis!

Ontdek over hoe wij er voor zorgen dat wij groen en duurzaam bouwen.

Lees hier meer over de geschiedenis van Rumat Bouw en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij er voor zorgen dat we samen aan jouw droomhuis bouwen.

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.