Dak isolatie eindhoven

Specialist in dakisolatie.

Waarom kiezen voor dak isolatie in Eindhoven?

Heeft u last van tocht of vocht in huis? Of merkt u dat het in de wintermaanden altijd lastiger wordt om uw huis comfortabel warm te houden? Dan is het tijd om te kiezen voor dak isolatie. Bij Rumat Bouw bieden wij efficiënte en effectieve isolatiemethoden waarmee u uw energierekening kunt verlagen en uw huis comfortabeler kunt maken.

Ongeëvenaarde expertise in dakisolatie in Eindhoven

Rumat Bouw is een gerenommeerd bouwbedrijf met jarenlange ervaring in het isoleren van daken in Eindhoven en omgeving. Bij ons kunt u rekenen op alleen de beste materialen, de nieuwste technieken en de meest ervaren professionals. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw isolatieproject een succes wordt.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Realisaties van Rumat Bouw in Eindhoven

Benieuwd naar onze eerdere projecten in de regio Eindhoven? Bekijk dan ons portfolio van woningen en bedrijfspanden waarvoor wij de dakisolatie hebben verzorgd. Van schuine tot platte daken, van kleine tot grote projecten: bij Rumat Bouw hebben wij de ervaring en vaardigheden om elke isolatieklus aan te pakken.

Contacteer Rumat Bouw voor al uw isolatieprojecten

Wilt u meer weten over onze dakisolatiediensten in Eindhoven? Neem dan direct contact op met Rumat Bouw en laat ons u helpen bij elk aspect van uw isolatieproject. Onze experts staan altijd klaar om u te adviseren, te informeren en te inspireren bij het creëren van de meest efficiënte en effectieve isolatieoplossingen voor uw woning of bedrijfspand.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.