Dakrenovatie Eindhoven

"Professionele dakrenovatie in Eindhoven."

Dakrenovatie Eindhoven: wij bieden je precies wat je zoekt

Als jij op zoek bent naar dakrenovatie in Eindhoven, dan ben je bij Rumat Bouw aan het juiste adres. Onze professionals hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn om jouw renovatie volledig te kunnen ondersteunen. Of je nu jouw dak wilt herstellen of vervangen, wij bieden je precies wat je nodig hebt.

Een gegarandeerde uitstekende service voor jouw dakrenovatie

Je zult nergens anders in Eindhoven een bouwbedrijf vinden dat zich zo toewijdt aan jouw dakrenovatie als Rumat Bouw. Wij stellen ons in dienst van jouw project en leveren hoogwaardige diensten die je nergens anders zult vinden. Onze uitstekende service begint met een persoonlijk gesprek waarin wij jouw wensen en eisen met je bespreken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat elk element van jouw dakrenovatieproject volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Decennialange ervaring in dakrenovatie in Eindhoven

Rumat Bouw heeft decennialange ervaring opgedaan in het uitvoeren van dakrenovatieprojecten in Eindhoven. Wij hebben zowat elke soort renovatie meegemaakt en beheersen de nieuwste technologieën en trends in onze sector. Onze professionals hebben de vaardigheden en kennis om jouw dakrenovatie op een efficiënte en professionele manier af te ronden.

Bekijk onze voorgaande dakrenovatieprojecten in de regio Eindhoven

Wij hebben voor jou de voorbeelden! Als je meer wilt weten over welke soort dakrenovatieprojecten wij in Eindhoven hebben voltooid en wat wij voor jou kunnen betekenen, bekijk dan gerust onze website. Op onze website staan enkele voorbeelden van eerder voltooide projecten, aangevuld met hoe wij deze projecten hebben aangepakt. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie – wij staan klaar om jou bij te staan.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.