Dubbel glas Eindhoven

Energiezuinig wonen in Eindhoven.

Topkwaliteit Dubbel Glas in Eindhoven

Op zoek naar hoogwaardig dubbel glas in de regio Eindhoven? Zoek niet verder dan Rumat Bouw. Wij hebben de expertise, middelen en ervaring om u te voorzien van de beste beglazingsopties die beschikbaar zijn en uw woning van topkwaliteit te voorzien.

Een Milieuvriendelijke en Kostenbesparende Keuze

Investeren in dubbel glas is niet alleen een verstandige keuze wat betreft comfort en veiligheid, maar ook als het gaat om de financiën en het milieu. Onze diensten dragen bij aan de isolatie van uw woning, waardoor u energie en geld bespaart, en uw ecologische voetafdruk vermindert.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Vakkundig Geïnstalleerd Dubbel Glas

Bij Rumat Bouw hebben we jarenlange ervaring met het leveren en vakkundig installeren van glas in de regio Eindhoven. Onze vakmensen staan klaar om het perfecte systeem te installeren dat aan uw behoeften voldoet en uw huis van prachtige beglazing te voorzien.

Bekijk Onze Voorgaande Projecten in Eindhoven

Wilt u ons werk in Eindhoven en omstreken zien? Neem dan een kijkje op onze website en bekijk enkele van onze projecten die we in het verleden hebben afgerond. Vertrouw op Rumat Bouw voor uw volgende bouw- of renovatieproject. Wij zijn de juiste keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare, professionele en vakkundige partner voor uw bouwbehoeften.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.