Eindhoven bouw

"Vakkundige bouw in Eindhoven"

Verbouwen of renoveren in Eindhoven?

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner in de regio Eindhoven? Zoek niet verder! Rumat Bouw staat bekend als het bouwbedrijf met een passie voor innovatieve en moderne constructies in Eindhoven. Van renovaties tot grootschalige projecten, bij ons vindt u het allerbeste vakmanschap dat de stad te bieden heeft!

Eindhoven, de beste keuze voor uw bouwprojecten

Eindhoven is een stad van innovatie, technologie en design en biedt talloze mogelijkheden voor unieke bouw- en renovatieprojecten. Met een rijke architectuurgeschiedenis en tal van beschikbare middelen bent u bij Rumat Bouw aan het juiste adres om al uw projecten te realiseren en een uniek woongebied te creëren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange ervaring in bouwprojecten in Eindhoven

Rumat Bouw heeft jarenlange ervaring met talloze bouwprojecten in en rondom Eindhoven, waarbij wij onze deskundigheid inzetten om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen. Ons team van vakmensen heeft kennis van de meest recente bouwprocessen en -technieken, waardoor wij u kunnen voorzien van de meest efficiënte oplossingen.

Ontdek onze bouwprojecten in de omgeving van Eindhoven

Bij Rumat Bouw zijn wij trots op ons werk en streven wij ernaar om ons vakmanschap te tonen in al onze projecten. Ontdek onze portfolio om te zien hoe wij klanten hebben geholpen met het realiseren van hun bouwprojecten. Van de aanvangsfase tot de voltooiing, ons team staat klaar om u te begeleiden bij het bereiken van uw droomhuis. Neem vandaag nog contact op met ons professionele team om uw wensen te bespreken en uw bouwproject in Eindhoven te starten!

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.