Gevelrenovatie Eindhoven

"Vakmanschap voor uw gevel".

Ontdek de voordelen van gevelrenovatie in Eindhoven

Of je nu je huis wilt renoveren of je wilt het uiterlijk van je bedrijfspand vereenvoudigen, Rumat Bouw is er om je te helpen. Ontdek de voordelen van gevelrenovatie in Eindhoven en hoe onze diensten je woning of bedrijfspand hun oorspronkelijke charme kunnen teruggeven.

Duurzame gevelrenovatie in Eindhoven

Duurzaamheid en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van onze gevelrenovatie diensten. Onze ervaring stelt ons in staat om de duurzaamste materialen te kiezen en de beste verftechnieken toe te passen, zodat je gevelrenovatie extra lang meegaat.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Maak gebruik van onze vaardigheden

Bij Rumat Bouw zijn we trots op onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van gevelrenovatie in Eindhoven. Maak gebruik van al onze vaardigheden om de beste gevelrenovatie diensten te krijgen.

Zie onze gevelrenovatie projecten in Eindhoven

We hebben talloze gevelrenovatie projecten in Eindhoven en omgeving uitgevoerd. Bekijk onze fotogallerij om alle mooie resultaten te zien. Bij Rumat Bouw ben je verzekerd van topkwaliteit diensten en tevreden klanten.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.