Glazen uitbouw

Profiteer van meer licht!

Een verbluffende glazen uitbouw voor uw woning in Eindhoven

Bent u op zoek naar een erkend en betrouwbaar bouwbedrijf voor uw glazen uitbouw in Eindhoven? Ontdek de perfecte oplossing bij Rumat Bouw. Wij bieden een breed assortiment aan stijlen en ontwerpen. Wij werken samen met u in elke stap van het proces, zodat u uw persoonlijke stijl en smaak kunt integreren in het ontwerp van uw uitbouw. Of u nu op zoek bent naar een moderne, eigentijdse uitstraling of juist naar een warm, gezellig gevoel, wij bieden u de oplossing op maat.

Voegt waarde en comfort toe aan uw woning in Eindhoven met glazen uitbouw

Een glazen uitbouw van Rumat Bouw voegt niet alleen een extra leefruimte en licht toe aan uw woning, maar ook meerwaarde en functionaliteit. Onze glazen uitbouw biedt een prachtig uitzicht op uw tuin of omgeving, evenals een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Met onze hoogwaardige en duurzame materialen en constructie bent u verzekerd van jarenlang comfort en genot.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange ervaring in glazen uitbouw in Eindhoven

Rumat Bouw heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en installeren van glazen uitbouwsystemen. Wij hebben een team van professionals die uw project van begin tot eind beheren, met de nadruk op detail en kwaliteit. Onze toonaangevende producten en materialen werken samen om uw specifieke eisen en wensen te voldoen voor de perfecte uitbouw. We staan bekend om onze professionele aanpak en hoogwaardige producten.

Bekijk onze projecten in Eindhoven en ervaar het vakmanschap van ons bouwbedrijf

Bent u op zoek naar het beste bouwbedrijf in Eindhoven? Bekijk dan onze projectenportfolio op onze website om te ontdekken welk niveau van vakmanschap en kwaliteit wij leveren. We hebben vele klanten in Eindhoven en omgeving die onze kwaliteit, klantgerichtheid en geleverde ervaring hoog waarderen. Wij hebben onze klanten tevreden en trots kunnen stellen met onze producten en service – en misschien bent u wel onze volgende tevreden klant. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons u bijstaan in uw volgende grote project.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.