Hoe vraag ik subsidie aan voor dubbel glas

"Bespaar op dubbel glas"

Laat Rumat Bouw jouw subsidieaanvraag voor dubbel glas verzorgen

Het aanvragen van subsidie voor dubbel glas kan ingewikkeld zijn. Bij Rumat Bouw zijn wij echter ervaren en deskundig in het aanvragen van subsidies. Wij helpen je dan ook graag bij het aanvragen van de subsidie. Op deze manier verloopt het proces soepel en profiteer je maximaal van de voordelen van de subsidie.

Dubbel glas biedt talloze voordelen voor jouw woning of bedrijfspand

Het aanbrengen van isolerend dubbel glas bespaart niet alleen energie, maar ook geld op de energierekening. Bovendien zorgt het voor meer wooncomfort en een betere geluidswering. Dubbel glas vermindert de kans op condensvorming op de ramen en het kan zelfs de waarde van je huis of bedrijfspand verhogen. Ontdek op deze pagina alle voordelen van dubbel glas!

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Investeren in duurzaamheid wordt extra aantrekkelijk met subsidie

Het aanbrengen van isolerend dubbel glas is zonder twijfel een investering in de toekomst van je woning of bedrijfspand. De investering levert immers op lange termijn meer op dan het kost. Door gebruik te maken van subsidie, wordt deze investering nog voordeliger! Wij van Rumat Bouw helpen je graag bij het maximaliseren van de subsidie voor energiebesparende maatregelen zoals dubbel glas.

Rumat Bouw: jouw partner in duurzame verbeteringen

Kies voor duurzaamheid bij de verbetering van je woning of bedrijfspand. Rumat Bouw biedt betrouwbaarheid en deskundigheid in verbouwingen, renovaties, uit- en aanbouw, isolatie en onderhoud. Met onze hulp bij de aanvraag van subsidie voor dubbel glas, wordt het nemen van deze stap nóg gemakkelijker. Ontdek op deze pagina wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.