Hoe vraag ik subsidie aan voor isolatie

Snel en simpel subsidie aanvragen

Wij helpen je met het aanvragen van subsidies

De aanvraagprocedure voor subsidie voor isolatie kan soms ingewikkeld zijn. Rumat Bouw heeft uitgebreide kennis van het subsidieproces en weet precies waar we heen moeten om de hoogste subsidie te krijgen voor onze klanten. Door ons in te schakelen voor jouw subsidieaanvraag, helpen wij je geld te besparen en de kwaliteit van je woning of bedrijfspand te verbeteren.

Bespaar geld met isolatie

Door de juiste isolatiematerialen en methoden toe te passen, kun je geld besparen op je energierekening. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is aantrekkelijker om te verhuren of te verkopen omdat het de waarde van het pand verhoogt. Het verbetert tevens het comfort van de bewoners en zorgt voor een betere prestatie van het pand. Op de lange termijn verdien je deze investering zelfs terug.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

De voordelen van isolatie door Rumat Bouw

Rumat Bouw is toegewijd aan het leveren van diensten van de hoogste kwaliteit in alle stappen van het proces, van het ontwerpen en plannen tot de uitvoering. We gebruiken alleen topproducten en -methoden om het isolatieproces te perfectioneren. Onze isolatiediensten leiden tot minder buitenlawaai, eliminatie van tocht in huis, betere binnenluchtkwaliteit, verhoogd comfort en vermindering van de impact van koude en hitte

Doe nu een investering in isolatie, ondersteund door subsidie

Isolatie van je woning of bedrijfspand is positief voor het milieu en kan nu ook financieel voordelig zijn. Dankzij de beschikbare subsidies kun je nu voordeliger een geïsoleerde woning of bedrijfspand aanschaffen. Maak nu gebruik van deze kans en verminder je ecologische voetafdruk met de diensten van Rumat Bouw. Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste isolatie diensten leveren die beschikbaar zijn voor onze klanten.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Bekijk al onze afgeronde bouwprojecten en laat je inspireren voor jouw nieuwe droomhuis!

Ontdek over hoe wij er voor zorgen dat wij groen en duurzaam bouwen.

Lees hier meer over de geschiedenis van Rumat Bouw en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij er voor zorgen dat we samen aan jouw droomhuis bouwen.

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.