Isolatie subsidie

"Bespaar op isolatiekosten nu!"

Ontvang subsidie om geld te besparen op isolatieprojecten.

Wist u dat de overheid tot wel 30% van de kosten van isolatieprojecten kan subsidiëren? Bij Rumat Bouw helpen we u de subsidieaanvraag in te dienen en ondersteunen we u bij het hele proces. Zo zorgen we ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft en bespaart u geld op uw isolatieproject.

Verminder uw energierekening en bespaar geld met isolatie.

Een goed geïsoleerd huis kan op de lange termijn enorm besparen op energiekosten. Bij Rumat Bouw zorgen we ervoor dat uw woning compleet geïsoleerd is, zodat u kunt genieten van meer comfort en minder energiekosten. Ontdek hoe we u kunnen helpen geld te besparen met onze isolatiediensten.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Profiteer van de vele voordelen van isolatie voor uw huis en bedrijfspand.

Behalve het verlagen van uw energierekening heeft isolatie nog veel meer voordelen. Het verbetert de luchtkwaliteit in uw woning, vermindert geluidsoverlast en maakt uw huis beter bestand tegen temperatuurverschillen en vochtproblemen. Bij Rumat Bouw helpen we u graag om deze vele voordelen van isolatie te ervaren.

Maak van uw bouwproject een slimme investering die wordt ondersteund door subsidies.

Door te investeren in isolatie, kunt u niet alleen geld besparen op energiekosten, maar ook de waarde van uw woning verhogen. Bovendien wordt deze investering ondersteund door subsidies van de overheid om het nog betaalbaarder te maken. Bij Rumat Bouw helpen we u om het maximale uit deze investering te halen en de optimale opties te vinden die passen bij uw budget en wensen.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.