Keuken Renovatie Eindhoven

Keuken renovatie experts in Eindhoven.

Krijg de keuken van uw dromen met onze Keuken renovatie in Eindhoven

Uw keuken renoveren in Eindhoven was nog nooit zo eenvoudig. Ons team van professionals biedt een unieke Keuken renovatie service die aansluit op uw wensen en behoeften. Rumat Bouw helpt u bij het creëren van de keuken van uw dromen, met een modern design naar keuze en op maat gemaakt.

Profiteer van de voordelen van Keuken renovatie in Eindhoven

Een gerenoveerde keuken biedt tal van voordelen voor uzelf en uw woning. Zo kan de waarde van uw woning stijgen en wordt uw levenskwaliteit verbeterd. Een keuken op maat van Rumat Bouw is functioneel, stijlvol en past perfect bij de rest van uw woning. Kies daarom voor Keuken renovatie in Eindhoven door Rumat Bouw.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange ervaring met Keuken renovatie in Eindhoven en omgeving

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring met het renoveren van keukens in Eindhoven en omstreken. Wij verzorgen het hele proces, van het ontwerp tot de installatie van uw nieuwe keuken. Hierbij maken wij gebruik van kwalitatieve materialen en modern gereedschap zodat u jarenlang kunt genieten van uw gerenoveerde keuken.

Bekijk onze eerder gerenoveerde keukens in omgeving Eindhoven

Ziet u het resultaat van uw keukenrenovatie al voor zich? Laat u inspireren door onze eerder gerenoveerde keukens in de omgeving Eindhoven en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor uw keuken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.