Kunststof kozijnen Eindhoven

Topkwaliteit kozijnen in Eindhoven.

Kunststof kozijnen Eindhoven: duurzaamheid en onderhoudsarm

Zoekt u naar duurzame, energiezuinige en onderhoudsarme kunststof kozijnen voor uw woning of bedrijfspand in Eindhoven? Rumat Bouw biedt een breed scala aan opties voor het installeren van kunststof kozijnen, in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar traditionele of moderne ontwerpen, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Kies voor kunststof kozijnen Eindhoven: minder onderhoud en hogere isolatie

Kunststof kozijnen zijn een zeer populaire keuze voor woning- en bedrijfseigenaren in Eindhoven en omgeving. Ze zijn in veel opzichten beter dan traditionele houten en metalen kozijnen. Kunststof kozijnen zijn bestand tegen vocht, temperatuurverschillen en hebben minder onderhoud nodig. Bovendien hebben ze uitstekende isolatie-eigenschappen die geluidsoverlast en warmteverlies aanzienlijk verminderen. Kiezen voor kunststof kozijnen is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee op de lange termijn.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Rumat Bouw: uitsluitend vakmanschap en kwaliteit

Bij Rumat Bouw hebben we jarenlange ervaring met het installeren van kunststof kozijnen in Eindhoven en omgeving. Wij hebben gewerkt aan verschillende projecten, van kleine woningen tot grootschalige bedrijfspanden en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Ons team van professionals kan u helpen bij het kiezen van de juiste ontwerpen en het installeren van kozijnen volgens uw specificaties.

Bekijk onze projecten voor kunststof kozijnen Eindhoven

Wilt u enkele van onze recente projecten voor kunststof kozijnen in Eindhoven en omgeving bekijken? Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek de vele projecten waar wij trots op zijn. Van kleine renovaties tot grootschalige projecten, wij hebben vele tevreden klanten geholpen bij het realiseren van hun bouwprioriteiten. Bij Rumat Bouw zetten wij ons in om duurzame en hoogwaardige oplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een offerte aan te vragen.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.