Schilderen Eindhoven

Professionele schilders in Eindhoven.

Zoek je een schilder in Eindhoven?

Als je op zoek bent naar een ervaren schilder in Eindhoven, zoek dan niet verder dan Rumat Bouw. Wij bieden een breed scala aan schilderdiensten voor woningen en bedrijfspanden. Van klein tot groot project, wij hebben de expertise en ervaring om jouw schilderwerk te realiseren. Onze toegewijde professionals bieden kwaliteitsschilderwerk binnen budget en op tijd geleverd.

Waarom kiezen voor Schilder Eindhoven van Rumat Bouw

Als je kiest voor Schilder Eindhoven van Rumat Bouw, kies je voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. We staan bekend om onze hoogwaardige schilderdiensten, van commerciële tot residentiële projecten, en we werken met moderne technieken en materialen om ervoor te zorgen dat jouw schilderwerk er in de loop van de tijd uit blijft knallen. Kies voor Schilder Eindhoven van Rumat Bouw en je kiest voor duurzaamheid en kwaliteit.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange ervaring met schilderwerken in Eindhoven

Als ervaren schilderbedrijf in Eindhoven hebben wij de kennis en expertise in huis om elk schilderproject aan te pakken, groot of klein. Onze professionals zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige schilderwerken en werken met de modernste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat elk project van topkwaliteit is. Kies voor Schilder Eindhoven van Rumat Bouw en kies voor onze ervaring en deskundigheid.

Bekijk onze succesvolle schilderprojecten in Eindhoven

Wij zijn er trots op om onze klanten hoogwaardige schilderprojecten te bieden. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van enkele van onze succesvolle projecten in Eindhoven. Van woning tot bedrijfspand, wij bieden kwaliteitsschilderwerk dat volledig aan jouw wensen voldoet. Bij Schilder Eindhoven van Rumat Bouw gaan kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand, en wij streven ernaar om aan jouw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.