Schuurrenovatie Eindhoven

Schuur reparatie op maat.

Op zoek naar een schuurrenovatie in Eindhoven?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij de renovatie van jouw schuur in Eindhoven en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een schuur is namelijk een multifunctionele ruimte die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Een schuurrenovatie kan daarom een slimme investering zijn om je wooncomfort te vergroten. Rumat Bouw staat voor kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

Waarom kiezen voor een schuurrenovatie in Eindhoven?

Een schuur kan verschillende functies hebben, zoals extra opslagruimte, werkruimte, of zelfs als extra slaapkamer. Daarom is het belangrijk om deze ruimte goed te onderhouden en indien nodig te renoveren. Rumat Bouw is gespecialiseerd in de renovatie van schuren in Eindhoven en omgeving en we weten hoe we van jouw schuur een ruimte kunnen maken die perfect past bij jouw wensen en behoeften. Met een schuurrenovatie creëer je extra wooncomfort en verhoog je de waarde van je woning.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange expertise in schuurrenovaties in Eindhoven

Rumat Bouw heeft jarenlange ervaring in het renoveren van schuren in Eindhoven en omgeving. We weten wat erbij komt kijken, van materiaalkeuze tot het afwerken van de kleinste details. Door onze expertise kunnen we je goed adviseren over de mogelijkheden en oplossingen voor jouw specifieke situatie. We luisteren naar jouw wensen en creëren een ontwerp op maat.

Laat je inspireren door onze schuurrenovatieprojecten in Eindhoven

Wil je meer zien van onze eerdere schuurrenovatieprojecten in de omgeving van Eindhoven? Op onze website kun je referenties en voorbeelden bekijken van eerder afgeronde projecten. Hierdoor krijg je een goed beeld van onze kwaliteit, betrokkenheid en het vakmanschap waarmee we werken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.