Stucwerk Eindhoven

"Vakmanschap in Eindhoven"

Bij ons zoek je naar stucwerk in Eindhoven

Op zoek naar stucwerk in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Rumat Bouw zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig stucwerk. We werken in Eindhoven en omgeving en staan garant voor een prachtig eindresultaat.

Waarom kiezen voor stucwerk Eindhoven?

Er zijn talloze redenen waarom stucwerk een geweldige keuze is voor jouw huis of bedrijfspand in Eindhoven. Ten eerste geeft het een prachtige en strakke afwerking aan muren en plafonds. Ook kan stucwerk bijdragen aan de isolatie en het behoud van de constructie van het pand. Bij Rumat Bouw bieden wij verschillende soorten stucwerk aan, aangepast aan jouw wensen.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Ervaring telt: Jarenlange ervaring in stucwerk in Eindhoven

Als het gaat om stucwerk, dan heb je bij Rumat Bouw een partner met jarenlange ervaring in stucwerk projecten in en rondom Eindhoven. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en klantgerichte benadering. Wij garanderen dat elk project nauwlettend wordt gevolgd, en dat je tevreden bent met het resultaat.

Bekijk onze stucwerk projecten in Eindhoven en omgeving

Benieuwd naar ons werk? Op onze website kun je enkele van onze stucwerk projecten uit Eindhoven en omgeving bekijken. Je zult zien dat wij trots zijn op alles wat we hebben gerealiseerd, van traditionele en landschappelijke stijlen tot meer moderne en gestroomlijnde projecten. Bij Rumat Bouw garanderen we hoogwaardig stucwerk met een uitstekende afwerking. Maak gemakkelijk een afspraak voor een gratis offerte of voor meer informatie.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.