Subsidie Aanvraag

"Financiële ondersteuning aanvragen"

Subsidie voor isolatie: maak van energiebesparing een prioriteit

Goed geïsoleerde woningen zijn milieuvriendelijker en leiden ook tot lagere energiekosten. Bij Rumat Bouw bieden we diverse isolatieoplossingen om uw huis comfortabeler en zuiniger te maken. En, als u gebruikmaakt van isolatiesubsidies, maakt u uw investering nog voordeliger. Wij zijn meer dan bereid om u te helpen bij het vinden van de juiste subsidie of het aanvragen ervan.

Subsidie voor duurzaamheid: laat uw project bijdragen aan de toekomst van onze planeet

Bijdragen aan een duurzamere toekomst is ook de verantwoordelijkheid van ons als bouwbedrijf. We werken daarom met duurzame materialen en technologieën die minder nadelig zijn voor het milieu. En met verschillende soorten duurzaamheidssubsidies kunt u meer uit uw investering halen. Wilt u weten welke subsidie het beste bij uw project past? Onze experts helpen u graag verder.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Uw bouwproject uitbesteden bij Rumat Bouw: gegarandeerd succesvolle uitvoering

Of het nu gaat om een keukenrenovatie of een bedrijfspanduitbreiding, Rumat Bouw zorgt ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij ons ervaren team en zeer uitgebreide dienstverlening, kunnen wij elk project van start tot finish verzorgen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor ontwerp, advies en uitvoering, zodat u zich volledig kunt concentreren op de voortgang van uw bedrijf.

Bekijk onze projecten bij Rumat Bouw: laat u inspireren door onze mogelijkheden

Wilt u zien wat we al voor onze klanten hebben bereikt? Blader dan gerust door onze portfolio van projecten in verschillende stijlen en groottes. Elk project is een geslaagd resultaat dankzij de deskundigheid van ons team. We hopen dat deze projecten u inspireren om uw eigen bouwproject van start te laten gaan en zich daarbij te laten inspireren door ons vakmanschap. Maar we zijn er ook om uw vragen te beantwoorden en om op elk niveau ondersteuning te bieden.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.