Subsidie dubbel glas

Geld besparen met subsidie.

Rumat Bouw helpt u op weg met uw subsidieaanvraag: Vertrouw op onze ervaring

Investeren in dubbel glas kan in aanmerking komen voor een subsidie van de overheid. Rumat Bouw heeft ruime ervaring in het aanvragen van deze subsidies en kan u hierbij assisteren. Wij zorgen ervoor dat u alle juiste documentatie en informatie aanlevert en geven u graag advies om zoveel mogelijk winst uit uw investering te halen.

Bespaar geld: Verlaag uw energiekosten met dubbel glas van topkwaliteit

Dubbel glas zorgt voor een betere isolatie van uw woning, waardoor u minder hoeft te stoken om dezelfde comfortabele temperatuur te bereiken. Dit kan resulteren in aanzienlijk lagere energiekosten. Bij Rumat Bouw werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen, dus u bent verzekerd van maximaal comfort én maximaal rendement.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Voordelen van dubbel glas: Een betere leefomgeving voor u en uw gezin

Naast energiebesparing biedt dubbel glas nog veel meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan biodiversiteit, een lagere geluidsoverlast en verbeterde inbraakbeveiliging. Daarnaast kan een duurzamere woning de waarde van uw huis verhogen. Kortom, er zijn talloze redenen om te kiezen voor dubbel glas van Rumat Bouw.

Subsidieondersteunde investering: Een slimme, betaalbare keuze die loont

Bij Rumat Bouw willen we graag uw partner zijn in de duurzame toekomst van uw woning. Investeren in hoogwaardig dubbel glas is niet alleen een slimme keuze die u veel geld kan besparen op uw energierekening, maar kan ook de kosten drukken voor andere belangrijke werkzaamheden zoals onderhoud aan uw huis. Met de ondersteuning van de overheid is het investeren in dubbel glas nog nooit zo betaalbaar geweest. Ontdek de mogelijkheden vandaag nog en neem contact op met Rumat Bouw. Wij helpen u graag verder.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.