Subsidies isolatie eindhoven

"Bespaar op isolatiekosten in Eindhoven"

Op zoek naar subsidies voor isolatie in uw woning?

Als u op zoek bent naar subsidies voor isolatie in regio Eindhoven, kan Rumat Bouw u helpen. Wij zijn op de hoogte van de subsidieregelingen en weten hoe u deze kunt aanvragen.

Waarom is isolatie belangrijk en wat zijn de voordelen?

Een goed geïsoleerde woning zorgt niet alleen voor een fijne woonomgeving, maar ook voor besparing op de energierekening. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu door de vermindering van de CO2-uitstoot. Rumat Bouw adviseert u daarom om uw woning op de juiste manier te isoleren.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Rumat Bouw, dé specialist op het gebied van isolatie in de regio

Onze ervaren en vakbekwame medewerkers kunnen alle soorten isolatieprojecten uitvoeren en hebben veel ervaring met het aanvragen van subsidies voor onze klanten. Wij bieden u kwaliteit en flexibiliteit zodat u tevreden bent met het eindresultaat.

Bekijk en volg onze projecten in Eindhoven en omgeving

Bij Rumat Bouw werken wij met trots aan fantastische projecten. Bekijk onze website om meer inspiratie op te doen. Samen kunnen we ook uw droomproject realiseren. Neem contact op met ons team om uw bouwplannen te bespreken. Wij staan voor u klaar!

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.