Template pagina

test

Binnenschilderwerk van top kwaliteit- geef uw interieur een nieuwe uitstraling!

Bij Schildersbedrijf Kettering kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardig binnenschilderwerk. Onze deskundige schilders zijn opgeleid om ervoor te zorgen dat uw muren en plafonds prachtig worden geschilderd met oog voor detail. Wij zijn experts in het voorbereiden van de ondergrond en het kiezen van de juiste kleur. Neem contact met ons op en geef uw interieur een nieuwe uitstraling.

Uitstekend buitenschilderwerk met garantie- bescherm uw huis tegen de elementen

Goed buitenschilderwerk is essentieel om uw huis te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Bij Schildersbedrijf Kettering bent u verzekerd van uitstekend buitenschilderwerk met garantie. Onze schilders hebben jarenlange ervaring in het werken met verschillende materialen en beschikken over de beste verf producten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw woning te beschermen tegen alle weeromstandigheden.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Houtrot reparatie, hoogwerker en meer- specialistische schilderklussen voor u!

Bij Schildersbedrijf Kettering bieden wij niet alleen het reguliere schilderwerk, we hebben ook specialistische vaardigheden voor houtrot reparatie, glas zetten, hoogwerker en spuitwerk. Onze schilders beschikken over de beste appratuur en technieken om deze klussen met gemak uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specialistische schilderklussen op te lossen.

Vraag vandaag nog een offerte aan bij Schildersbedrijf Kettering

Bent u klaar om uw schilderproject te beginnen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Schildersbedrijf Kettering. Wij zullen u voorzien van een transparante offerte die past bij uw budget en wensen. Neem contact met ons op via [telefoonnummer] of het online contactformulier op onze website. Onze deskundige klantenservice-medewerkers zullen u graag verder helpen.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.