Uitbouw woning

Ruimte creëren met uitbouw.

Wat is een Uitbouw Woning en Wat Zijn De Voordelen?

Een uitbouw woning is een aanbouw van uw huis. Bij het laten bouwen van een uitbouw wordt de bestaande woonruimte vergroot. Hierdoor zal u meer leefruimte tot uw beschikking hebben, en kan uw woning stijgen in waarde. Bovendien creëert onze uitbouw meer lichtinval waardoor u kosten kunt besparen.

Aanbouw of Uitbouw: Wat Is Het Verschil?

Bij een aanbouw wordt er een volledig nieuwe ruimte aan de woning toegevoegd en bij een uitbouw wordt de bestaande ruimte vergroot. Uitbouwen zijn vaak goedkoper in vergelijking met een aanbouw en omdat er minder aanwezigheid van nieuwe elementen is, behoudt uw woning meer het oorspronkelijke karakter.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

De Voordelen Van Een Uitbouw Van Rumat Bouw:

Bij een uitbouw zijn er vele voordelen te noemen zoals bijvoorbeeld: het creëren van meer leefruimte in uw woning, een grotere waarde stijging van uw huis, het verkrijgen van meer lichtinval en het besparen op energiekoste. Na de oplevering van uw uitbouw werken wij als team samen met u om er voor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw nieuwe uitbouw.

Wat Kost Een Uitbouw Bij Rumat Bouw?

De prijs van een uitbouw is afhankelijk van grootte en verschillende specifieke kostencomponenten zoals de materialen die gebruikt worden en eventuele specifieke wensen. Bij Rumat Bouw communiceren wij altijd vooraf de exacte kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij helpen u graag uw droomhuis te verwezenlijken, neem contact met ons op om een plan te maken.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.