Vloer renovatie eindhoven

"Professionele vloerrenovatie in Eindhoven"

Krijg de beste Vloer Renovaties in Eindhoven – Rumat Bouw

Wilt u uw oude vloer nieuw leven inblazen? Dat kan bij Rumat Bouw. Met onze specialistische vaardigheden, middelen en de nieuwste technologieën, zorgen we ervoor dat de renovatiewerkzaamheden aan uw vloeren zo snel en optimaal mogelijk verlopen. Als we de renovatie van uw vloer hebben afgerond, zult u niet alleen de verandering zien, maar ook voelen en ervaren.

Vloer Renovaties: Een slimme investering voor uw eigendom

Hoewel het uiterlijk van vloeren belangrijk is, is er meer dat u kosten en moeite kan besparen door vloer renovaties te laten uitvoeren. Ouder worden van vloeren brengt ook het risico op schade of aantasting van uw eigendom met zich mee. Het niet goed onderhouden van uw vloer kan resulteren in nog meer schade aan uw eigendom en beperkingen op uw dagelijkse activiteiten. Door te investeren in vloer renovatieservices beschermt u uw pand en uw portemonnee op de langere termijn.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Deskundige vloer renovatieservices van Rumat Bouw in Eindhoven en omgeving

Het team van Rumat Bouw bestaat uit vakkundige, ervaren en professionele experts in vloer renovaties. Onze deskundige technieken, beproefde procedures en toewijding aan klanttevredenheid zijn wat ons onderscheidt van de rest. Elk project dat wij aannemen wordt met uiterste zorg en professionaliteit behandeld, vanaf het begin tot aan het eind.

Bekijk onze recente vloer renovaties die we hebben uitgevoerd in Eindhoven en omgeving

Wij zijn trots op ons werk en we willen dat u het ziet. Voorbeelden van onze projecten zijn beschikbaar om aan u te laten zien wat Rumat Bouw anders maakt dan onze concurrenten. Bekijk onze recente vloer renovaties van onze tevreden klanten in Eindhoven en omgeving, en vindt inspiratie voor uw volgende verbeteringsproject. Neem contact met ons op voor een gratis offerte en plan direct uw vloer renovatie!

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.