Vloerisolatie Eindhoven

Lagere kosten en hoger comfort.

Onze expertise in vloerisolatie Eindhoven

Als het gaat om vloerisolatie in Eindhoven en omgeving hebben wij bij Rumat Bouw brede expertise in huis. Wij bieden diverse isolatie-oplossingen die passen bij elk type woning of bedrijfspand. Of je nu op zoek bent naar akoestische of thermische isolatie – wij hebben het allemaal. Wij adviseren vloerisolatie aan voor iedereen die op zoek is naar een aangenamere temperatuur in huis, minder tocht ervaart en energie wilt besparen.

Efficiënt en duurzaam isoleren

Vloerisolatie levert verschillende voordelen op, onder andere een besparing op energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Dit draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan jouw eigen portemonnee. Daarnaast biedt vloerisolatie als resultaat een verhoogde mate van comfort en een aangenamer binnenklimaat. Wij helpen je graag verder om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te isoleren.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange ervaring en vakmanschap

Rumat Bouw beschikt over jarenlange ervaring en vakmanschap op het gebied van vloerisolatie in Eindhoven en omgeving. Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en leveren maatwerk diensten die aansluiten op jouw specifieke situatie. Onze professionals zijn getraind en deskundig en zorgen voor een vakkundige uitvoering van het isolatieproject.

Bekijk onze vloerisolatie projecten

Ben je nog niet overtuigd van onze expertise? Bekijk dan onze vloerisolatie projecten die wij in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd in Eindhoven en omgeving. Zo krijg je inzicht in ons werk en zie je wat wij voor jouw vloerisolatie project kunnen betekenen. Neem gerust contact op met Rumat Bouw voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.