Werkgebied

Bekijk hieronder het overzicht van ons werkgebied.

Werkgebied

Woningrenovatie Eindhoven

Woning slopen Eindhoven

Wand isolatie Eindhoven

Vloerisolatie Eindhoven

Vloer renovatie Eindhoven

Toilet renovatie Eindhoven

Subsidies isolatie Eindhoven

Stucwerk Eindhoven

Spouwmuur isolatie Eindhoven

Schuurrenovatie Eindhoven

Schilderen Eindhoven

Renovatie Eindhoven

Kunststof kozijnen Eindhoven

Kozijn Eindhoven

Keuken renovatie Eindhoven

Isolatiebedrijf Eindhoven

Isolatie Eindhoven

Glas isolatie Eindhoven

Gevelrenovatie Eindhoven

Garage renovatie Eindhoven

Eindhoven bouw

Dubbel glas Eindhoven

Dakrenovatie Eindhoven

Dakraam renovatie Eindhoven

Dakkapel renovaties Eindhoven

Dak isolatie Eindhoven

Bouwbedrijf Eindhoven

Bijgebouwrenovatie Eindhoven

Badkamer renovatie Eindhoven

Aannemer Eindhoven

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.