Woning Slopen Eindhoven

Veilig en professioneel woning slopen.

Op zoek naar woning slopen Eindhoven?

Heeft u behoefte aan een ervaren bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het slopen van woningen in de regio Eindhoven? Rumat Bouw is dé professional die u zoekt. Wij zijn een gerenommeerde en betrouwbare aannemer die de hoogste kwaliteitsnormen hanteert. Onze experts zijn bekend met de lokale wetgeving en beschikken over de nodige kennis en middelen om uw woning veilig en efficiënt te slopen.

Waarom woning slopen Eindhoven

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u uw woning zou willen slopen. Misschien wilt u er een nieuwe, moderne woning voor terugplaatsen, of moet u uw huidige woning slopen vanwege veiligheid of andere regels. Onze woningsloopdiensten bieden u een veilige en verantwoorde oplossing voor elk van deze gevallen.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Wij hebben jarenlange ervaring met woning slopen Eindhoven

Met Rumat Bouw heeft u de zekerheid van een kwalitatief hoogstaande service die al vele woningen in en rondom Eindhoven heeft gesloopt. Ons team van experts heeft de nodige ervaring, kennis en middelen om uw project tot een succes te maken. Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van vergunningen, het coördineren van het sloopproces en bij het afvoeren van het afval.

Bekijk al onze projecten uit omgeving Eindhoven

Bezoek onze website en ontdek al onze leveranciersdiensten voor bouwprojecten en projecten voor woningsloop in Eindhoven en omgeving. Met onze brede expertise en ruime ervaring in de branche, kunnen wij projecten van elke omvang en complexiteit aanpakken. Of u nu een woning wilt bouwen, renoveren, verbouwen, isoleren of onderhouden, Rumat Bouw is uw betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte of meer informatie.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.