Woningrenovatie Eindhoven

"Vakkundige woningrenovatie in Eindhoven"

Ontvang een kwaliteitsrenovatie in Eindhoven

Op zoek naar een topkwaliteit renovatie in Eindhoven? Look no further, Rumat Bouw is here to help. Wij staan bekend om de hoogwaardige oplossingen en deskundige diensten die we leveren. Elk project, groot of klein, wordt met dezelfde integriteit naar jouw wensen uitgevoerd.

Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit

Wij geloven dat klanttevredenheid onafscheidelijk is van excellentie, en dat is dan ook de reden waarom wij ons focussen op details om jou een stijlvolle en duurzame renovatie te bieden in Eindhoven. Jouw woningrenovatie hoeft geen stressvolle aangelegenheid te zijn, met Rumat Bouw is het eenvoudig.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Ervaring op het gebied van woningrenovatie in Eindhoven

Rumat Bouw is bekend om zijn vele jaren ervaring op het gebied van woningrenovatie in Eindhoven. Van volledige tot gedeeltelijke renovaties, wij beschikken over de nodige ervaring en kennis om jouw renovatieproject met gemak en efficiency te realiseren. Kies ons team voor jouw volgende renovatie in Eindhoven.

Bekijk onze renovaties in Eindhoven

Wij zijn trots op de diverse renovatieprojecten die we hebben voltooid in Eindhoven. Of het nu gaat om een uitgebreid renovatiewerk of het plaatsen van nieuwe keukens en badkamers, ons team van specialisten staat voor jou klaar. Neem een kijkje op onze projectpagina om ons werk in Eindhoven te bekijken.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.