Renovatie Eindhoven

Vernieuw uw woning in Eindhoven.

Op zoek naar een renovatiebedrijf in Eindhoven?

Een renovatie kan een woning of bedrijfspand volledig transformeren en kan leiden tot een vermindering van het energieverbruik, lagere onderhoudskosten en een veiligere leef- of werkomgeving. Bij Rumat Bouw geloven we in maatwerk en precisie. Ons doel is om aan uw renovatiebehoeften in Eindhoven te voldoen met hoogwaardige materialen en moderne technieken. Of u nu een stijlvolle badkamer of een functionele keuken wilt, wij kunnen uw wensen volledig vervullen.

Waarom kiezen voor renovatie in Eindhoven?

Eindhoven is een stad met veel oudere gebouwen en huizen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Renovatie Eindhoven kan niet alleen leiden tot esthetische verbeteringen, maar ook tot een verhoging van de waarde van uw woning of bedrijfspand. Kies voor renovatie in Eindhoven om uw aanzienlijk te verbeteren. Bij Rumat Bouw staan we bekend om onze jarenlange ervaring in renovatieprojecten, waarbij we altijd werken naar duurzaamheid en energiezuinigheid.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Jarenlange ervaring met renovatie in Eindhoven

Rumat Bouw bestaat uit een team van professionals met jarenlange ervaring in renovatie in Eindhoven en de omgeving. Ons team van specialisten streeft altijd naar het beste resultaat voor uw renovatieproject, of het nu gaat om een badkamerrenovatie, een keukenverbouwing, of grotere verbouwingsprojecten. We gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om uw renovatieproject tot een succes te maken.

Bekijk onze projecten in en om Eindhoven

We zijn trots op de vele mooie, succesvolle renovatieprojecten die we in en om Eindhoven hebben mogen uitvoeren. Op onze website kunt u enkele van onze recente projecten bekijken en zien hoe onze klanten onze service hebben beoordeeld. U kunt erop vertrouwen dat Rumat Bouw uw renovatieproject in Eindhoven met uiterste precisie en deskundigheid zal uitvoeren. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.