Verbouw

Voor al jouw verbouwingen.

Creëer de woning van je dromen: Verbouwing door Rumat Bouw

Heb je plannen voor het verbouwen van jouw woning? Dan ben je bij Rumat Bouw aan het juiste adres. Wij bieden verschillende diensten, van het creëren van extra ruimte tot het vernieuwen van uw badkamer of keuken. Onze experts kunnen ook de buitenkant van het huis renoveren en het energie-efficiënter maken. We bieden een uitstekende service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Transformeer jouw werkplek: Verbouwingen door Rumat Bouw

Als ondernemer is het cruciaal om een professionele werkplek te hebben die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Bij Rumat Bouw bieden we verschillende diensten voor het verbouwen van bedrijfspanden, variërend van renovaties tot het installeren van isolatie en het verbeteren van de buitenkant van jouw pand. Onze expertise garandeert topkwaliteit werk en projectbeheer.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Eén partner voor al jouw verbouwingsdiensten: Rumat Bouw

Bij Rumat Bouw hebben we een uitgebreid dienstenpakket voor verbouwingen. We hanteren professionele werkwijzen en bieden diverse diensten, zoals het slopen van muren en het plaatsen van nieuwe, het aanbrengen van elektriciteit en loodgieterswerk, het plaatsen van nieuwe vloeren en het installeren van nieuwe ramen. Onze professionals hebben de ervaring en vaardigheden om projecten van elke groottes en complexiteit tot in de puntjes af te ronden.

Vraag een offerte aan bij Rumat Bouw en profiteer van onze jarenlange ervaring en nauwkeurige berekeningen!

We zijn trots om sterk ervaren bouwprofessionals in ons team te hebben. Voor onze klanten streven wij naar wereldklasse service en kwaliteit. De eerste stap om gebruik te maken van onze professionele diensten is het aanvragen van een offerte. Met onze geavanceerde calculatie- en offertesoftware kunnen we snel, efficiënt en nauwkeurig een offerte maken voor jouw project. Of het nu gaat om een verbouwing van jouw woning of bedrijfspand, Rumat Bouw is er om jouw project tot stand te brengen. Vraag nu een offerte aan!

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Bekijk al onze afgeronde bouwprojecten en laat je inspireren voor jouw nieuwe droomhuis!

Ontdek over hoe wij er voor zorgen dat wij groen en duurzaam bouwen.

Lees hier meer over de geschiedenis van Rumat Bouw en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij er voor zorgen dat we samen aan jouw droomhuis bouwen.

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.