Renovaties

Vakkundige renovaties op maat!

Nieuw leven inblazen van uw woning of bedrijfspand

Als u op zoek bent naar manieren om uw woning of bedrijfspand te verbeteren, dan is renovatie een goede keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen voor betere isolatie, meer ruimte of een modernere uitstraling. Bij Rumat Bouw begrijpen we als geen ander hoe belangrijk uw woning of bedrijfspand voor u is en daarom werken we altijd met de grootste zorg en aandacht aan uw project.

Uw persoonlijke renovatieplan op maat

Bij Rumat Bouw bieden we een breed scala aan diensten op het gebied van renovaties. Zo kunnen we u helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van de renovatie voor uw woning of bedrijfspand. Denk daarbij aan gevelrenovatie, dakisolatie, aanbouw of uitbouw, schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden. We hebben jarenlange ervaring met een variatie aan projecten, waardoor we weten wat er nodig is om een succesvolle renovatie te realiseren.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Volledig ontzorgt door uw persoonlijke contactpersoon

Bij Rumat Bouw vinden we het belangrijk dat onze klanten tijdens renovaties één vast aanspreekpunt hebben. Dit zorgt voor heldere communicatie en efficiënte voortgang van het project. Daarom krijgt u bij ons een persoonlijke projectleider toegewezen die verantwoordelijk is voor de algehele planning, coördinatie en uitvoering van de renovatie. Hierdoor hoeft u zelf niet alle contacten te onderhouden met de verschillende vakmensen die tijdens het project betrokken zijn.

Ontvang een vrijblijvende offerte op basis van jarenlange expertise

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren bouwbedrijf voor uw renovatieproject, dan bent u bij Rumat Bouw aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, toewijding en vakmanschap garanderen wij een succesvolle uitvoering van uw renovatie of verbouwing. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Bekijk al onze afgeronde bouwprojecten en laat je inspireren voor jouw nieuwe droomhuis!

Ontdek over hoe wij er voor zorgen dat wij groen en duurzaam bouwen.

Lees hier meer over de geschiedenis van Rumat Bouw en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij er voor zorgen dat we samen aan jouw droomhuis bouwen.

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.