Duurzaamheid

Groen leven begint nu.

Investeer in de toekomst met Rumat Bouw

Wij zijn trots op onze kennis van de nieuwste bouwtechnologieën en materialen, waardoor wij ultramodern bouwen met duurzame oplossingen. Onze ervaren bouwkundig ingenieurs leveren technisch ondersteunde diensten waarmee we onze klanten helpen bij het verwezenlijken van hun duurzame bouwprojecten. Wij brengen een betere toekomst in huis door onze bijdrage aan milieuvriendelijk bouwen en streven naar een gezondere leefomgeving voor onze klanten.

Subsidies aanvragen voor verbeteringsprojecten

Is duurzaam bouwen financieel niet altijd haalbaar? Dat begrijpen wij bij Rumat Bouw als geen ander. Daarom bieden wij hulp bij het aanvragen van subsidies om energiebesparende producten en duurzame bouwoplossingen toegankelijk te maken voor iedereen. Ons deskundig en persoonlijk advies ondersteunt klanten bij de financiering van hun duurzame bouwprojecten, waarmee zij bijdragen aan een betere toekomst.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Ons Hoogwaardige Bouwproces

Bij Rumat Bouw staat kwaliteit voorop in elk aspect van ons bouwproces. Wij hanteren geavanceerde methoden om de duurzaamheid en levensduur van gebouwen te garanderen. Ons team is toegewijd aan het voldoen aan de hoogste milieu- en duurzaamheidsstandaarden, waardoor wij topkwaliteit bouwwerken leveren. Dit zorgt voor een betrouwbare en duurzame fundering voor jouw bouwproject, met de focus op lange termijn waarde en betrouwbaarheid. Kies voor Rumat Bouw, waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Duurzame bouwoplossingen van Rumat Bouw

Wij van Rumat Bouw bieden volledige bouwoplossingen, die perfect passen bij de wensen en behoeften van onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan nieuwbouw, verbouwingen en renovaties met gebruik van duurzame oplossingen. Wij werken met een passie om samen met onze klanten hun droomhuis te realiseren en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. Onze bouwoplossingen zijn persoonlijk aangepast met oog op de toekomstbestendigheid van jouw woning of bedrijfspand.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Bekijk al onze afgeronde bouwprojecten en laat je inspireren voor jouw nieuwe droomhuis!

Ontdek over hoe wij er voor zorgen dat wij groen en duurzaam bouwen.

Lees hier meer over de geschiedenis van Rumat Bouw en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij er voor zorgen dat we samen aan jouw droomhuis bouwen.

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.