Uit- of aanbouw

Creëer meer ruimte thuis!

Uitbreiden van uw huis: kies de beste optie met Rumat Bouw

Of u nu kiest voor het uitbouwen of aanbouwen van uw huis, Rumat Bouw is er om u te helpen bij deze belangrijke beslissing. Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren welke optie het best bij u past, op basis van uw verwachtingen en budget. Wij zorgen ervoor dat de uitbreiding past bij uw wensen en uw huis.

Service en maatwerk op maat van uw behoeften

Rumat Bouw gelooft in service en maatwerk om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. We werken nauw samen met onze klanten om hun wensen en behoeften te begrijpen en ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig voldoet aan hun verwachtingen. Met onze maatwerk-oplossingen realiseren wij uw droomhuis.

Waarom kiezen voor Rumat Bouw

300+ klussen afgerond

We hebben met trots meer dan 300 klussen succesvol afgerond! Deze indrukwekkende mijlpaal getuigt van onze uitgebreide ervaring, betrouwbaarheid en de tevredenheid van onze klanten met het geleverde vakmanschap.

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatieve bouwprojecten op te leveren, met aandacht voor detail en een resultaat dat lang meegaat.

10 jaar garantie

Wij bieden hoge kwaliteit diensten met het vertrouwen van onze klanten als prioriteit. Wij geloven in de duurzaamheid van ons werk, daarom bieden wij 10 jaar garantie op vrijwel al ons geleverde werk.

Vlotte verbouwingen met één vast aanspreekpunt bij Rumat Bouw

Wij snappen dat u tijdens een verbouwing behoefte heeft aan duidelijke communicatie en één duidelijk aanspreekpunt op wie u kunt vertrouwen. Bij Rumat Bouw krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient, met één vast aanspreekpunt dat u bijstaat door het hele verbouwingsproces. Zo verloopt alles vlotjes.

Kies voor jarenlange ervaring bij Rumat Bouw

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf met jarenlange ervaring en expertise, dan kunt u niet om Rumat Bouw heen. Schakel ons deskundige team in voor uw bouwproject en u zal niet teleurgesteld worden. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte op maat.

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin af aan een heel prettige ervaring. Uiterst professioneel advies wordt gegeven over de beoogde verbouwplannen, in ons geval o.a. vernieuwing toilet en uitbouw/vernieuwing badkamer. Het vakmanschap van de medewerkers van RUMAT BV heeft het resultaat en onze verwachtingen enorm overtroffen, het is echt prachtig geworden! Ik kan de kwaliteiten van RUMAT BV aan eenieder aanbevelen die van plan is zijn/haar woning te verbouwen.
- Casper Mijnheere
Afgelopen jaar ons huis laten verbouwen door Rumat en dik tevreden. Aanbouw laten plaatsen, vloerverwarming, plafond vernieuwd en sanitair vervangen. Ook alle afwerking zoals schilder- en stucwerk via hen laten doen en het resultaat is prachtig! Communicatie met Rumat ook altijd fijn en vriendelijk. Alles wordt meteen geregeld en opgelost naar wens. Daarnaast, ook niet onbelangrijk, was de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde.
- Sjoerd otter
Hebben bij ons topwerk geleverd. Snelle offerte van Rudie, maken duidelijke afspraken en tijdens de uitvoering een fijn contact met Driek gehad. Ook de werkmannen in ons huis waren echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden met Rumat! Nogmaals dank.
- Mart Van den bersselaar

Bekijk ook eens

Bekijk al onze afgeronde bouwprojecten en laat je inspireren voor jouw nieuwe droomhuis!

Ontdek over hoe wij er voor zorgen dat wij groen en duurzaam bouwen.

Lees hier meer over de geschiedenis van Rumat Bouw en ons verhaal.

Lees meer over hoe wij er voor zorgen dat we samen aan jouw droomhuis bouwen.

Advies nodig voor jouw bouwproject?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwproject.